Galerie Foto // Un nou magazin „ENTER” la Ungheni

La 17 mai 2021, în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni, a fost deschis oficial un nou magazin al cele mai mare rețele de magazine de electronice și electrocasnice din Moldova – ENTER!

Mai mult „ENTER” la Ungheni

La deschiderea oficială a noii filiale în municipiul Ungheni, administrația rețelei a organizat și un show pentru locuitorii urbei, potențialii clienți.

În cadrul evenimentului oficial de deschidere, clienții au avut parte de concursuri cu premii, muzică, distracții și reducere la electrocasnice.

Copii prezenți la deschiderea oficială cât și cei aflați în trecere, au fost plăcut surprinși cu baloane și prestația unor mimi.

Magazinul este amplasat pe strada str. Decebal nr. 17, în imediata apropiere a Pieței Centrale din Ungheni.

Amplasarea noului magazin ENTER Ungheni

Noul magazin propune unghenenilor și oaspeților municipiului cel mai mare sortiment de produse de la gadgeturi la electrocasnice.

Astfel, cu ocazia deschiderii noii filiale, ENTER dăruiește „200 e-lei welcome bonus”.

Promoția este valabilă până la 23 mai 2021.

E-lei Welcome bonus” sunt bani virtuali pe care orice potențial client îi poate utiliza ca reducere la procurarea unei produs. Bonusul este valabil doar pentru cumpărăturile din această filială.

Totodată, la procurarea oricărui produs, orice client a primit gratuit o masca de protecție contra COVID-19 cu mesaje Funny.

Seria de cadouri din partea magazinului ENTER nu s-a limitat doar la „200 e-lei welcome bonus” și măști contra COVID-19 cu mesaje Funny.

Pentru a fi mai aproape de cetățeni, cea mai mare rețele de magazine de electronice și electrocasnice din Moldova – ENTER, a mai oferit și o gamă largă de cadouri.

Galerie foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns