Foto, Video // Ziua Internațională a Tineretului 2019 la Ungheni

La 12 august, de Ziua Internațională a Tineretului, Centrul Raional de Tineret Ungheni și Voluntari Pro Ungheni, cu suportul oferit de Direcția Educație Ungheni și Primăria municipiului Ungheni, au organizată un evenimnet deosebit dedicat tinerilor din raionul și municipiul Ungheni.



Evenimentul, denumit sugestiv – ZIT 2019 Ungheni: Fii inspirat!, a avut loc la Centrul Raional de Tineret Ungheni. Despre acest lucru, anunță pe pagina sa de facebook CRT Ungheni:

Centrul de Tineret Ungheni a fost azi gazdă a celui mai tare eveniment al verii.

Peste o sută de participanți și cea mai tare echipă organizatorică au garantat o atmosferă care se simțea la zeci de kilometri depărtate.

Zâmbete, dezbateri, dans, concursuri și multă insiprație au marcat Ziua Internațioanlă a Tineretului de la început, până la final, de la primul zmeu înălțat, pâna la ultimul balon dăruit picilor mici.

Declarăm cu mândrie că a fost o activitate de nivel național și cu un impact de invidiat pentru toate organiițile din țară

Amintim că la 12 august, întregul mapamond sărbătorești Ziua Internațională a Tineretului (ZIT). Urmare a conferinţei mondială a miniştrilor responsabili pentru Tineret din 1998, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a aprobat, la 17 decembrie 1999 ca 12 august să fie declarată Ziua internaţională a tineretului.

Galerie Foto:





Fii primul care comentează

Lasă un răspuns