Foto, Video // Un taximetrist beat, originar din Ungheni, a provocat un accident rutier în satul Brătuleni, r. Nisporeni

Un accident cu implicarea unui taxi a avut loc în satul Brătuleni a doua zi de Revelion.

Automobilul era condus de un bărbat de 29 de ani, locuitor al oraşului Ungheni, care aparţinea unei companii de taxi din Ungheni.



Potrivit Inspectoratului de Poliției Nisporeni, conducătorul auto, aflându-se într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un gard, comunică Albasat.md

În vehicul se afla un pasager. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

„La data de 2 ianuarie 2020, în jurul orei 16:30, în satul Brătuleni s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport de taxi. Este vorba de o persoană cu vârsta de 29 de ani care se în stare avansată de ebrietate”

„Din rezultatele preliminare s-a constatat că taximetristul nu se afla în regimul de lucru, era în afara orelor de lucru. În aerul expirat s-a depistat o concentraţie de 1,12 miligrame/litru, ceea ce constituie o stare de ebrietate cu grad avansat”, comunică Sergiu Marian, ofițer în cadrul IP Nisporeni.

Urmare, tximetristul riscă o pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore şi anularea permisului de conducere.

Galerie Foto:



Video:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns