Foto, Video // Un nou incendiu de vegetație pe malul lacului Delia din mun. Ungheni

Un nou incendiu de vegetației a fost înregistrat în acestă seară pe malul lacului Delia, în perimetru municipiului Ungheni.

Potrivit unui martor ocular, cititor și abonat al portalului News.Ungheni.org, focul a fost observat în jurul orelor 22:00, la câțiva metri de strada Națională, în regiunea Spitalului raional Ungheni.



Sursa a comunicat că a apelat la numărul unic 112, informând despre riscul de extindere a incendiului asupra vegetației din zonă.

Martorul ocular a mai comunicat pompierii DSE Ungheni au reacționat foarte rapid și în scurt timp focul a fost localizat și stins complet.

Știrea este în curs de actualizare.

Amintim că pentru acestă perioada, meteorologii au emis pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural. Motivul – vegetație uscată și rafale puternice de vânt.

Totodată, amintim că în dimineața zilei de 18 august, pompierii din cadrul Direcției Regionale Situații Excepționale Ungheni au intervenit la stingerea unui focar de ardere a vegetației uscate în aceași zonă.

Atunci, pompierii au stabilit că o suprafață aproximativ de 70 ha de teren a fost afectată de foc iar pentru stingerea focarului au intervenit 3 echipaje de intervenție IGSU, 27 de pompieri, 6 pompieri departamentali cu trenul de incendii din cadrul Direcției Calea Ferată, precum și o autocisternă din partea autorităților publice locale.

Galerie Video și Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns