Foto, Video // Trei autocamioane s-au ciocnit violent la Soroca. O persoană a decedat și alta a fost traumatizată

Aseară, în jurul orei 22.40, poliția din Soroca a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț, raionul Soroca.

La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate trei autocamioane.



Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Tighina / Bender.  

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sângerei.

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.

În urma ciocnirii ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile.

Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un  echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Galerie Foto / Video:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns