Foto, Video // La Petrești a fost dat startul sezonului fotbalistic în raionul Ungheni

Asociația Raională de Fotbal Ungheni (ARF Ungheni) și Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul Gimnaziul Gaudeamus din satul Petrești raionul Ungheni, au elaborat la 8 februarie curent Festivalul Open Fun Football Schools și Master Class cu Sergiu Epureanu.


Pentru al treilea an consecutiv, Gimnaziul „Gaudeamus” din satul Petrești a fost gazda unui festival sportiv, care a consemnat startul sezonului fotbalistic în raionul Ungheni, comunică Dionis Secrieru, ofițer de presă al ARF Ungheni

Cu acest prilej, au fost organizate mai multe activități pentru zeci de copii din regiune. Micuții au participat la diferite acțiuni distractive în cadrul proiectului Open Fun Football Schools.

De asemenea, a fost organizat un turneu de mini-fotbal pentru echipele alcătuite din jucători născuți în anii 2008 și 2009.

Oaspetele evenimentului a fost ex-jucătorul selecţionatei Moldovei, Sergiu Iepureanu, care a oferit o lecție demonstrativă.

În timpul exercițiilor, tinerii jucători au avut ocazia să afle elemente practice de bază, care sunt caracteristice unui fotbalist profesionist.

Buna desfășurare a sărbătorii a fost asigurată de către antrenorii implicați în proiectul FMF „Școala voluntarilor – PRO FOTBAL”.

La eveniment au participat Petru Langa, președintele ARF Ungheni, Vitalie Barila, secretar general al ARF Ungheni, iar FMF a fost reprezentată de către Mircea Cojocari, șeful Compartimentului Administrativ-Protocol.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns