Foto, Video // Gala Fotbalului Ungheni 2019

Totalurile anului fotbalistic 2019 din raionul Ungheni au fost făcute în cadrul unei Gale festive desfășurate la 21 decembrie curent.În cadrul evenimentului au fost desemnați și premiați laureații sezonului recent încheiat:

  • cel mai bun portar – Dumitru Buruiană (FC Condrătești)
  • cel mai bun fundaș – Mihai Beșliu (FC Atila Ungheni)
  • cel mai bun mijlocaș – Mihai Butnăraș (FC Sculeni)
  • cel mai bun atacant – Mihai Popa (FC Voința Mănoilești)

Premii speciale au primit veteranii fotbalului, jucătoarele Naționalelor de junioare U-15 și U-17, voluntarii proiectelor FMF, precum și membrii echipei de fotbal-tenis CS Petrești.

De asemenea au fost menționate echipele CF Ungheni (Divizia A) și FCM Ungheni (Divizia B).

Pentru succese remarcabile obținute au fost distinși jucătorii originari din Ungheni, Natalia Munteanu (cea mai bună jucătoare a Moldovei în anul 2019) și Ion Jardan (jucător la Petrocub-Hâncești și Naționala Moldovei).

La eveniment au fost prezenţi Vasile Lupu, vicepreședintele raionului Ungheni, Petru Langa, președintele ARF Ungheni, Vitalie Barila, secretar general ARF Ungheni Alexandru Crăciun, Iurie Lucițchi, ambii membri ai consiliului de administrație ARF Ungheni, alți oficiali, antrenori, jucători, arbitri etc.

FMF a fost reprezentată de către Gheorghe Cîrlan, vicepreședinte.Articolul a fost elaborat de către Dionis Secrieru, ofițer de presă ARF Ungheni

Galerie Foto:%d blogeri au apreciat: