Foto, Video // Dezastru în satul Gherman, r. Ungheni. Apele au rupt digurile improvizate de protecție a localității contra apelor pluviale

Ploaia torențială din această seara a făcut prăpăd în satul Gherman din raionul Ungheni.




Urmare a volumului mare de apă căzut în doar câteva zeci de minute, digurile improvizate de protecție a localității contra apelor pluviale – au cedat.

Întreaga localitate a fost inundată.

În doar câteva clipe, zeci de ogrăzi, case și beciuri au fost umplute cu apă, nămol și resturi vegetale aduse de urgie de pe dealurile din jurul localității.

Cea mai mare parte din munca țăranilor – grădinile, au fost distruse de torentele de apă și nămol.

Potrivit unor cititori fideli ai portalului nostru, în scurt timp în localitate s-au deplasat mai multe echipaje ale Direcției Situații Excepționale Ungheni.

Pompierii și Salvatorii urmează să acorde primul ajutor sinistraților și să evalueze consecințele ploii torențiale din această după-amiază.

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto și video de la fața locului:



Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG



1 trackback / pingback

  1. Video // Din nou sub furia apelor. Satul Gherman din raionul Ungheni a fost inundat repetat - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns