Foto, Video // Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor la Ungheni

La 25 decembrie 2019, în ziua de Crăciun pe rit nou, Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a ajuns în mai multe localități din Republica Moldova, inclusiv în municipiul Ungheni.

Copii au întâmpinat autospecialele de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande.Potrivit Inspectoratului General al Situațiilor pentru Situațiile de Urgență, prima locație în care a ajuns coloana de mașini a fost municipiul Ungheni, unde micuții au fost bucuroși să întâmpine pompierii.

Aici aceștia au primit daruri, dar şi au avut parte de o prezentarea a tehnicii de intervenţie a salvatorilor.

Ulterior, caravana de Crăciun s-a deplasat spre oraşul Cimişlia, unde peste 400 de copii au aştepta dornici coloana autospecialelor. 

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a fost demarată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI pe 24 decembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, de aici aceasta a plecat în localităţile din ţară, unde oamenii s-au bucurat de atmosfera creată de salvatori.

Caravana are drept scop de a sensibiliza cetăţenii asupra respectării regulilor antiincendiare, dar şi de a oferi bucurie oamenilor.

Aceasta este desfăşurată de IGSU pentru al patrulea an consecutiv.

Galerie Foto (autor: Dionis Secrieru):

%d blogeri au apreciat: