Foto, Video // Angajații medicali din Ungheni l-au petrecut pe ultimul drum pe Gheorghe Popa, medicul răpus de COVID

Angajații Spitalului raional Ungheni, Centrului de sănătate Ungheni și al altor structuri cu profil medical din municipiul și raionul Ungheni, s-au aliniat astăzi în două rânduri și i-au adus un ultim omagiu colegului de breaslă, Gheorghe Popa, medicului-șef filiala Sculeni al Spitalului raional Ungheni.



Din nefericire, medicul Unghenean a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID.

Colegii l-au petrecut pe ultimul drum cu plecăciune și au așternut flori înaintea cortegiului funerar.

Gheorghe Popa, în vârstă de 69 de ani, a fost depistat pozitiv la COVID-19 cu două săptămâni în urmă și internat în secția COVID-19 a Spitalului raional Ungheni.

La 10 mai curent, a fost transferat în stare gravă la Spitalul Clinic Republican din Chișinău „Timofei Moșneaga”. În urma complicațiilor, la 20 mai 2020, medicul Gheorghe Popa a pierdut lupta cu noul virus.

S-a născut la 10 aprilie 1951 în s. Măgurele și din 1968 până în 1973 își face studiile la Institutul de Stat de Medicină, facultatea de stomatologie. Ulterior este angajat în funcție de medic stomatolog și mai apoi a condus mai mulți ani filiala Sculeni a Spitalului raional Ungheni.

Redacția News.Ungheni.org transmite condoleanțe familie îndurerate și colegilor pentru pierderea unui mare specialist în domeniu.

 



Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns