(Foto, Video) Accident teribil pe traseul R16 Ungheni – Sculeni în apropiere de Blândești, raionul Ungheni

Un accident teribil a avut loc în această seară pe traseul R16 Ungheni – Sculeni, în apropiere de satul Blândești din raionul Ungheni.

Conform unor versiuni a martorilor oculari, conducătorul auto „nu respira” când a fost scos din autoturism și a fost transportat de urgență la spital de un echipaj medical.

Update: Cu parere de rau, conducatorul auto in varsta de 26 ani a decedat in drum spre Spitalul Raional Ungheni.



Un autoturism de model Ford Galaxy a derapat de pe traseu, s-a izbit în copac și s-a oprit în rigola de pe margenea șoselei.

În accident a fost implicat un autoturism ce aparține unui locuitor al satului Gherman din raionul Ungheni. În urma impactului, motorul autoturismului a fost aruncat pe mijlocul traseului național.

Şoferul, locuitor al raionul Ungheni, în vârstă de 26 ani conducând un automobil model Ford Galaxy, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu şi s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă de urmărire penală, împreună cu conducerea Inspectoratului de Poliţie Ungheni, precum și angajații Inspectoratului Naţional de Patrulare dar şi ambulanţa”, a declarat Cristina Vicol.

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmeaza sa investigheze cazul și să expună versiunea oficială a accidentului.





Fii primul care comentează

Lasă un răspuns