Foto, Video // Accident rutier grav pe traseul R6 Chișinău – Orhei, în perimetrul s. Măgdăcești

Un șofer a ajuns la spital după ce s-a tamponat cu mașina într-un copac prăbușit la Criuleni.

Accidentul rutier a avut loc pe 10 ianuarie, la ora 06:15, pe traseul R6 Chișinău – Orhei, km 15-300 m, în perimetrul satului satul Măgdăcești.

Potrivit Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu, a declarat că, la fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 29 de ani care se deplasa la volanul unui automobil de model Hyundai nu a ținut cont de situația rutieră și drept rezultat s-a tamponat într-un copac, care era căzut pe partea carosabilă a traseului.

În urma impactului, șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău.

Totodată, la locul faptei a intervenit un echipaj de pompieri, dar și S.A „Drumuri Criuleni”, care au ajutat la deblocarea traseului.

Cazul este în continuare documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Galerie Foto și Video, publicată de Gheorghe Guzun în grupul de pe facebook RADAR Moldova:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: