Foto // Un tânăr a decedat după a intrat cu BMW-ul într-un Mercedes la Căușeni

Un tânăr a decedat, după ce BMW-ul pe care îl conducea s-a tamponat într-un Mercedes, iar ulterior a ajuns într-un canal de scurgere a apelor.

Accidentul rutier a avut loc pe 5 aprilie, la ora 01:05, în orașul Căușeni, informează Știri.md

Potrivit sursei, ofițerul de presă al IGP responsabilă de raionul Căușeni, Olesea Gherman, a declarat că la fața locului, oamenii legii au constatat că un tânăr de 30 de ani, care conducea un automobil de model BMW, nu a respectat distanța față de vehiculul precedent de model Mercedes, la volanul căruia era un șofer de 24 de ani, și s-a ciocnit de bara de protecție din spate a Mercedesului.

Ulterior BMW-ul a derapat de pe carosabil și a ajuns într-un canal de scurgere a apelor, tamponându-se într-un pod din beton armat.

În urma impactului, șoferul de la BMW a decedat pe loc. Tânărul în vârstă de 31 de ani, este originar din satul Ermoclia, r. Ștefan Vodă

Totodată, la locul accidentului, a fost nevoie și de echipa de descarcerare din cadrul DSE Căușeni, care a scos corpul neînsuflețit al șoferului din fiarele distorsionate ale autovehiculului.

Potrivit poliției, conducătorul auto din Mercedes a fost testat în incinta IMSP SR Căușeni, iar rezultatul a indicat 0.00 mg/l vapori alcool în aerul expirat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns