Foto // Un suporter în tricoul naționalei Moldovei a intrat pe teren la meciul Franța – Elveția

În prima repriză a meciului dintre Naționalele Franței și Elveției, petrecut pe Arena Națională din București, va rămâne în istorie nu doar pentru campionatul EURO 2021, dar și pentru naționala Republicii Moldova și a suporterilor din stânga Prutului.

În cadrul meciului din optimile UEFA EURO 2020, un suporter a intrat pe teren, iar jocul a fost oprit pentru aproximativ un minut, jucătorii profitând de pauză pentru a se hidrata.

Tânărul, îmbrăcat cu un tricou al naționalei al Republicii Moldovei, a alergat pe teren și a fost pus la pământ de un steward sub privirile lui Presnel Kimpembe.

Partida s-a reluat fără alte incidente.

Suporter în tricoul naționalei Moldovei

Ștefan Barovschi, tânărul care a intrat pe Arena Națională, este un microbist din galeria clubului Zimbru Chisinau și este poreclit „Boro”.

Ștefan a mai intrat pe teren și în septembrie 2017, în timpul meciului din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 – Moldova – Țara Galilor.

Acțiunea inedită de promovare a fotbalului din Republica Moldova de către Ștefan Barovschi a fost apreciată extrem de pozitiv de microbiști de pe ambele maluri ale Nistrului și a devenit virală pe rețelele de socializare.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns