Foto // Un polițist din Ungheni, eroul zilei. A participa la stingerea un BMW care ar fi luat foc din mers

Update:

După ce articolul a fost publicat, a devenit rapid extrem de popular pe rețelele de socializare. Urmare, în adresa redacției noastre au fost expediate mai multe mesaje în care câțiva internauți, martori oculari la incident, au comunicat alte informații și au solicitat respectuos actualizarea articolului.

„Referitor la știrea ca un polițist a stins de unul singur, nu este adevărat. Au fost cel puțin încă doua persoane care au ajutat la stingerea focului și care au reacționat prompt

„Decât să-l căutați pe acel polițist erou, mai bine ați afla la câte minute de la apelul la 112 a venit echipajul de pompieri. Foarte greu.

Și au fost conducători auto care opreau mașinile și încercat cu stingătoare proprii sa stingă incendiul și nicidecum nu doar domnul polițist”

Un alt martor ocular, a comunicat următoarele:

„Ребята исправьте новость про автомобиль, который загорелся. Тушили его водители, которые остановились и доставали свои огнетушители. Около 5 человек.

Пожарные и полиция приехали, когда машина слегка дымила и салон и двигатель был уже в пене от огнетушители.

Полиция молодцы, но водители дружно попытались остановить пожар, они заслуживают большего”

Știrea inițială:

Un polițist de patrulare, angajat al Plutonului INSP Ungheni, a participat la lichidarea un incendiu izbucnit la un autoturism de model BMW, aflat în staționare pe partea dreaptă a carosabilului.

Potrivit unui internaut Unghenean, fiind martor la incident, Ion Ivanov – agentul de circulație, nu a stat mult pe gânduri, a reacționat prompt.


Actul de eroism a avut loc în jurul orelor 18:40 a zilei de 24 august 2020, pe strada Ștefan cel Mare din sectorul Dănuțeni (în apropiere de magazinul Moldova) al municipiului Ungheni.

Sursa mai comunică că polițistul de patrulare din Ungheni, a localizat rapid sursa de incendiu, a luat stingătorul din mașina personală și a stins focul.

În momentul petrecerii incidentului, polițistul se afla în timpul liber și se deplasa spre instituție pentru a intra în serviciu.

Urmare, în viziunea martorului ocular cât și a redacției News.Ungheni.org, polițistul Unghenean merită tot respectul pentru solidaritatea acordată și poate fi considerat în adevăratul sens al cuvântului Eroul zilei.

Ion Ivanov, 46 de ani, agent de patrulare în cadrul Plutonului INSP Unghen

În aceași ordine de idei, amintim la sfârșitul lunii iulie, datorită intervenției prompte, alți doi polițiști din Ungheni au reușit să salvat viața unui bărbat de la suicid.

Pentru mai multe detalii, accesați Eroi cu epoleți. Doi polițiști din Ungheni au salvat de la suicid un bărbat din satul Gherman

Totodată, urmare a intervenției rapide a doi polițiști de frontieră din raionul Soroca, conducătorul autocamionului de model „Volvo”, implicat în seara zilei de 12 august curent în accidentul tragic de pe traseul R6 Chișinău – Soroca, în apropiere de Racovăț, a rămas în viață.

Pentru mai multe detalii, accesați Oameni potriviți la locul potrivit. Doi polițiști de frontieră au salvat viața unui șofer implicat în coleziunea de la Soroca

Galerie Foto cu momentul de eroism al polițistului Unghenean:

sursa: Bodrug S.



sursa: Bodrug S.
sursa: Bodrug S.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns