Foto // Un pieton a fost lovit mortal pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, la intrare în mun. Strășeni

UPDATE (15.12.2020, 7:00): Accidentul mortal a avut loc în jurul orei 18:25. Locația exactă – strada Chișinăului nr. 4 din municipiul Strășeni.

Automobilul care a tamponat pietonul, Toyota Avensis, era condus de un tânăr de 27 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager și acesta s-a dovedit a fi treaz.

Pietonul a fost preluat de medici și internat în secția de reanimare, dar din nefericire medicii nu au putut salva viața pietonului.

În urma măsurilor întreprinse pietonul tamponat s-a dovedit a fi un bărbat de 54 ani, locuitor al satului Vorniceni.

Știrea inițială: Un nou accident rutier cu accidentarea unui pieton pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, la intrare municipiul Strășeni.

Potrivit mai multor internauți, un pieton ar fi fost lovit de un autoturism de model Toyota la intrare în municipiul Strășeni din direcția municipiului Chișinău.

Accidentul rutier ar fi avut loc în jurul orei 21:00 al zilei de astăzi, 14 decembrie 2020.

Informația cu privire la accident a fost de comunicată de către un martor ocular care a remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) și o poză de la fața locului.

Informația nu este confirmată și nici infirmată de oamenii legii.

Știrea în curs de actualizare.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns