Foto // Un Citroen s-a tamponat cu un Kamaz pe traseul național M1 Chișinău – Leușeni

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează despre un accident rutier grav pe traseul național M1 Chișinău – PTF Leușeni, la intersecție cu drumul de centură a Chișinăului pe direcție orașului Ialoveni.

Potrivit IGSU, astăzi, 14 iunie, salvatorii din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.1 au intervenit pentru a evacua o persoană în urma unui accident de circulație care s-a produs pe traseul național M1 Chișinău – PTF Leușeni.

Apelul la Serviciul 122 a fost înregistrat la ora 11:37.

Potrivit informațiilor înregistrate la dispeceratul IGSU, un automobil de model Citroen s-a tamponat violent cu un autocamion de model Kamaz, în apropierea localității Suruceni din raionul Ialoveni.

Urmare a impactului, șoferul autoturismului Citroen, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a suferit diverse traumatisme și a rămas în mașina avariată.

La fața locului a intervenit rapid un echipaj de salvatori, care au efectuat lucrările de extrage a persoanei.

Bărbatul a fost evacuat din automobilul avariat de angajații IGSU, fără a suferi complicații și a fost preluat imediat de către medici la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Totodată, salvatorii au efectuat lucrările de spălare a traseului de combustibilul revărsat. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de resort.

Galerie foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns