Foto // Un Chevrolet Captiva a „căzut” într-un șanț pe str. Națională din Ungheni

Un accident „straniu” a avut loc astăzi în sectorul Centru al municipiului Ungheni.

Potrivit unui informații remise la adresa portalului NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com), un suv de model Chevrolet Captiva a „căzut” într-un șanț pe str. Națională din municipiul Ungheni.

Sursa precizează că accidentul a avut loc în jurul orei 13:20, la ieșirea din parcarea supermarket-ului Korona, pe direcția străzii Naționale.

Autorul mesajul presupune că conducătorul auto ar fi încercat să „treacă” peste șanțul ce desparte partea carosabilă de parcare, dar …. „podețul” improvizat din pietre ar fi cedat.

Din fericire, nici o persoană nu a avut de suferit …. cu excepția mijlocului de transport.

La scurt timp de la producerea accidentului, un excavator implicat în procesul de reconstrucție al arterei centrale a municipiului Ungheni, a tractat SUV-ul și l-a scos din șanț.

Amintim că în această perioadă, datorită suportului financiar al Uniuniunii Europene, oferit prin intermediul proiectului EU4Ungheni, strada Națională și Piața Independenței din municipiul Ungheni este în reconstrucție capitală

Acesta este cel mai mare proiect de modernizare a centrului municipiul Ungheni.

Proiectul prevede reabilitarea capitală a arterei cheie a municipiului – strada Națională, în segmentul intersecției cu str. Ștefan cel Mare și str. Romană.

Mai multe detalii în seria de articole Cum decurg lucrările de reabilitarea a str. Națională din mun. Ungheni și EU4Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns