Foto // Un camion încărcat cu metal s-a răsturnat la trecerea peste calea ferată în apropiere de Petrești

Un nou accident rutier cu implicarea unui camion ce transportă metal uzat a avut loc astăzi în raionul Ungheni.

Potrivit unui unghenean, abonat fidel al portalului NEWS.UNGHENI.ORG, camionul a derapat în panta din apropierea trecerii peste calea ferată Ungheni – Bălți, nu departe de stația Medeleni și satul Petrești.

Accidentul a avut loc pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni – Fălești, în perimetrul raionului Ungheni.

Potrivit martorului, în scurt timp la fața locului a venit și un excavator pentru a îi acorda „suport” camionului răsturnat.

Imaginile au fost înregistrate în după amiaza zilei de astăzi, 27 martie 2021 și remise la adresa portalului NEWS.UNGHENI.ORG – info.ungheni@gmail.com.

Potrivit ofițerei de presă al IGP, responsabilă de regiunea Ungheni – Cristina Vicol, că un șofer în vârstă de 36 de ani, originar din raionul Rezina, nu s-a isprăvit într-o curbă cu conducerea camionului de model MAN cu remorcă KOEGEL și s-a inversat. 

Conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totodată, angajații plutonului INSP din cadrul IP Ungheni l-au fost testat cu aparatul Drager. Bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice. 

Amintim că la 16 martie curent, în acest sector de drum a avut loc un accident similar. Mai mute detalii în articolul Video // Un autocamion s-a răsturnat pe traseul R16, în apropiere de s. Petrești

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?