Foto // Un camion a derapat de pe M5 Chișinău – Bălți, în regiunea satului Bravicea din Călărași

Din cauza condițiilor climaterice de ieri, mai multe camione au derapat de pe traseele naționale, inversându-se pe acostamente sau în canalele de scurgele a apelor pluviale.

Al patrulea caz, după numărtoarea redacției noastre, a avut loc pe traseul național M5 PTF Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol, în regiunea satului Bravicea din raionul Călărași.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orelor 7:00 a zilei de ieri, atunci când majoritatea drumurilor publice din raioanele din zonele geografice centru și nord se transformase în patinuare din cauza ghețușului și a poleiului.

Având în calitate de pasager un bărbat, acesta s-a ales cu leziuni corporale neînsemnate sub formă de excoriații la față.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițerul de presă al IGP responsabilă de zona de intervenția a Inspectoratului de Poliție Călărași, ofițerii INSP au constatat că un bărbat în vârstă de 46 ani, conducând camionul de model de model MAN și deplasându-se pe traseul M5 km 214+300 m în direcția municipiului Bălți, nu a ținut cont de condițiile climaterice a pierdut controlul volanului şi s-a inversat în afara carosabilului.

Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constat că  conducătorul nu se afla în stare de ebrietate rezultatul fiind de 0.00 mg/L în aerul expirat.

Inspectoratul de Poliție Călărași investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Galerie Foto:

Referitor la situația meteorologică de ieri, 10 decembrie 2020, vă propunem să accesați mai multe articole la acest subiect:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: