Foto // Trei persoane au decedat urmare a unui accident rutier în r. Ocnița

Astăzi, 15 aprilie, în jurul orei 09.00, pe traseul național R11 Briceni – Ocnița – Otaci, km 29, la intrare în satul Ocnița din raionul Ocnița a avut loc accident rutier.

Urmare, două persoane au decedat la fața locului.

Ulterior, din cauza multiplelor traume primite, a decedat și a treia persoană care se afla în mașină, femeia de 58 de ani.

Trei persoane au decedat

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen Passat deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Din cauza carosabilului umed, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință, șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, și o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme.

Din nefericire, femeia a decedat la spital.

Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna din raionul Ocnița și au fost descarcerate din autoturism.

Poliția investighează toate detaliile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns