Foto // Trei autoturisme s-au ciocnit violent în centrul orașului Călărași

Un nou accident rutier cu implicarea mai multor participanți la traficul rutier a fost înregistrat în după-amiaza zilei de ieri, 10 august 2020, în centrul orașului Călărași.

Potrivit unor materiale foto remise la adresa info.ungheni@gmail.com de către un martor ocular, 3 autoturisme s-au ciocnit violent la una dintre cele mai periculoase intersecții orașului din inima codrilor – Călărași.



Gravul accident rutier a avut loc în jurul orelor 16:00 la intersecția străzilor Alexandru cel Bun cu Ștefan cel Mare.

Pentru cei care nu cunosc localitate, menționăm că strada Alexandru cel Bun reprezintă traseul național R1 Ungheni – Chișinău pe segmentul orașului Călărași și este cea mai aglomerată stradă din localitate.

Locul accidentului rutier

În accident au fost implicate 3 autoturisme de modelul Ford Fusion, Opel Astra și Nissan Premiera.

Toate 3 mijloace de transport au fost grav avariate și posibil una dinte mașinile implicate – exclusă complet din traficul rutier.

Totodată, urmare a accidentului rutier, la fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj medical din cadrul Spitalului raional Călărași.

Mai multe detalii despre starea persoanelor aflate în autoturisme nu se cunosc la moment

Inspectoratul de Poliție Călărași urmează să examineze toate circumstanțele producerii accidentului rutier în serie și să se expună asupra vinovății părților implicate

Știrea este în curs de actualizare.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns