Foto // Tragedie în raionul Călărași. Un bărbat a decedat după ce din neatenție, și-a tăiat partea cu un polizor unghiular

Tragedie într-o localitate din raionul Călărași după ce un bărbat, din neatenție, și-a tăiat partea de sus a piciorului drept cu un polizor unghiular.

La scurt timp după accident, bărbatul a decedat.


Potrivit portalului Știri.md, incidentul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, 5 octombrie 2020, aproximativ la orele 20:00.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițerul de presă al IGP, responsabilă de localitățile din regiunea Ungheni, imediat la fața locului au venit colaboratorii Inspectoratului de poliție Călărași.

Oamenii legii  au stabilit că un bărbat de 58 de ani, efectuând lucrări de construcție la domiciliu, din neatenție, cu un polizor unghiular și-a tăiat partea de sus a piciorului drept.

Prin urmarea, victima a pierdut o cantitate mare de sânge și a decedat până la sosirea ambulanței.

Din spusele concubinei, bărbatul tăia niște bârne din masă lemnoasă și la un moment dat a atins cu polizorul sorții în care era îmbrăcat, astfel cauzându-și o plagă la piciorul drept, de unde imediat a început a curge sânge.

Dorind să ia telefonul, bărbatul a pierdut cunoștința și a căzut jos, între timp fiindu-i aplicat un compres cu ajutorul unei cârpe, pentru a stopa hemoragia.

Victima și-a revenit, însă la scurt timp după aceasta a decedat”, a declarat ofițerul de presă al IGP, Cristina Vicol.

Inspectoratul de Poliție Călărași investighează toate circumstanțele producerii accidentului tragic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns