Foto // Tragedie în Pepeni, r. Sângerei. O femeie a fost lovită de o mașină iar șoferul a fugit de la fața accidentului

UPDATE DESCHIDE.MD: Surse apropiate anchetei au declarat pentru Deschide.MD că, după ce tânărul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta ave o concentrație de 0,96 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nici nu ar deține permis de conducere.

Aceleași surse susțin că tânărul nu-și recunoaște vina și, în cadrul audierilor, ar fi declarat polițiștilor că la volanul automobilului s-ar fi aflat iubita sa, o adolescentă de 17 ani, care ar fi făcut practică.

Știrea inițial: O femeie în vârstă de 68 ani, locuitoare a satului Pepeni din raionul Sângerei, a murit în această dimineață, 13 decembrie, după ce a fost lovită de o mașină.

Tragedia s-a produs în jurul orei 7:00, pe un drum central din localitate, transmite TVN.md.

Cadavrul femeii a fost găsit de către un trecător, care și a anunțat oamenii legii.

Aceștia au stabilit că persoana care a lovit femeia a părăsit locul accidentului.

Potrivit Deschide.md, femeia era asistentă medicală la unitatea medicală din localitate și se deplasa pe marginea carosabilului spre lucru când a fost lovită de o mașină.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Ina Moscaliuc, a comunict pentru TVN.md, că la scurt timp, polițiștii au dat de urmele făptașului, acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 20 ani, originar din raionul Sângerei, care conducea un automobil de model Audi.

Este vorba de un tânăr de 20 de ani care conducea un Audi. În urma testului la alcool, s-a constat că aceasta era în stare de ebrietate. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe marginea cazului a fost pornită o cauză penală. 

La momentul reținerii, tânărul se afla în stare de ebrietate.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Ofițerii Inspectoratului de Poliție Sângerei cercetează cazul în continuare.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram, YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns