Foto // Tinerii JCI Ungheni au organizat cu succes o nouă ediție a „Business cocktail”

Potrivit tinerilor din Junior Chamber Internațional Ungheni (JCI Ungheni), desfășurarea celei de-a doua ediție a „Business Cocktail” a fost un succes la care au fost prezenți 42 de persoane tinere și ambițioase.



Tinerii mai comunică succesul evenimentului se datorează echipei de organizare, în persoana lui  Nicolae Bulancea și a celor 4 speakeri: Alexandru Climisin, Mihai Ceban, Inga Florea-Cladicov, Dionisie Ternovschi cât și Maler Alexandru care a intervenit motivațional.

Într-un comunicat al organizației, se menționează că tinerii au vorbit despre experiența de viața și business, impresionând mai ales liceeni prezenți, atât de activi și flamanzi de informație și cunoștințe.

În aceași ordine de idei se mai menționează că Dana Tagulea, la sfârșit de training, a vorbit despre avantajele colaborării cu un expert de la Camera de Comert din Bonn (Germania) pentru a rezolva diverse probleme in cadrul unui business.

La final, echipa JCI Ungheni a venit cu un mesaj de mulțumire d-nei Natalia Iepuraș, administratoare al Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”, pentru sala de conferință.

Galerie Foto:

6 trackback-uri / pingback-uri

  1. „Be better” Ungheni: Redacția NEWS.UNGHENI.ORG premiată la Gala JCI Ungheni 2020 - Știri din regiunea Ungheni
  2. JCI Ungheni lansează campania „Alături de Ucraina” și organizează 3 puncte de colectare a ajutorului umanitar pentru refugiați - Știri din regiunea Ungheni
  3. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  4. Ungheni a devenit pentru o zi Capitala Hipismului din R. Moldova. Cupa „Iacob Ciachir” 2022 în imagini - Știri din regiunea Ungheni
  5. Gala JCI Ungheni 2022 – Cel mai mare eveniment pentru tinerii antreprenori din Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  6. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns