Foto // Premieră în raionul Ungheni: Destinația Turistică Locală „La Trei Cruci” din Măgurele va fi supravegheată video

O nouă premieră în satele din regiunea Valea Culei a raionului Ungheni – supraveghere video a destinației turistice lacale „La Trei Cruci” din satul Măgurele.

Potrivit lui Sergiu Bodrug, ex-primarul al satului Măgurele, în scopul menținerii ordinii oublice și securității proiectului turistic „La Trei Cruci”, au fost instalate mai multor camere de supraveghere video.



Totodată, Sergiu Bodrug mai comunică că camerele de luat vederi, un set de mobilier pentru Căminul Cultural „Ștefan Dabija” și traseul de ocolire destinat doar automobilelor de teren sau de tip sport – în scopuri de escaladare a pantei Dealului Țiglău, au fost donate de finanțate de băștinașii Dumitru Roșca și Popa Ilie.

Iată mesajul de mulțumire adresat de Sergiu Bodrug pentru generozitatea lui Dumitru Roșca și Popa Ilie de a contribui la dezvoltarea loaclității natale:

„În numele APL Măgurele, sătenilor, cât și al meu personal, aducem sincere MULȚUMIRI și mult RESPECT D-lui Dumitru Roșca pentru actele de binefacere recente (mobilier la Căminul Cultural „Ștefan Dabija” din localitate, cât și sistemul de supraveghere video) – donații personale pentru satul de baștină Măgurele!

De asemenea adresăm MULȚUMIRI și D-lui Popa Ilie pentru suportul oferit, dar și cu sprijinul D-lui Roșca Dumitru – s-a reușit instalarea a mai multor camere de supraveghere video asupra Destinației Turistice Locale „LA TREI CRUCI” în scopuri de menținere o ordinii și securității acestui proiect.

De asemenea, recent, a fost efectuat și accesul adiacent „LA TREI CRUCI” sau traseul de ocolire destinat (conform autorizațiilor legale) DOAR automobilelor de teren sau de tip sport – în scopuri de escaladare a pantei Dealului Țiglău. Toate cheltuitele financiare – în acest sens – au fost suportate personal de Popa Ilie!

Mulțumim încă odată, acestor CONSĂTENI, băștinași ai satului Măgurele, care au dat dovadă de lucruri frumoase, demne de urmat și de apreciat cu mult RESPECT pentru dragostea față de plaiul natal!

Cu Doamne Ajută și succese în continuare!”



Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns