Foto // Petru Langa a fost reales în funcția de președinte ARF Ungheni

Directorul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Ungheni, ex-Viceprimar al orașului Ungheni și președinte al Asociației raioanele de fotbal Ungheni (ARF), Petru Langa, a fost reales pentru un nou mandat în funcția de președinte ARF Ungheni 2021.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, în cadrul Adunării Generale al ARF Ungheni a fost prezentat raportul de activitate pentru 2020 şi a fost ales noua conducere al asociației raionale.

Urmare, Sergiu Gușevati a fost numit vicepreşedinte, iar secretar general – Vitalie Barila.

Totodată, au fost aleşi și alți membri în Consiliul de administrație: Iurii Lucițchi, Alexandru Crăciun, Dionis Secrieru, Dorina Iavorschi și Vitalie Ceretean.

La eveniment au participat delegaţi din partea membrilor afiliaţi, conducerea şi Comitetul Executiv al asociaţiei, primari din localităţile raionului.

Forul fotbalistic a fost reprezentat de către Nicolae Cebotari, secretar general, și Petru Soltanici, director de competiții.

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări conducerii Asociației Raionale de Fotbal din Ungheni şi urează mult succes în activitatea susținută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Galerie Foto, realizată tradițional de fotograful / microbistul Unghenean Dionis Secrieru:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: