Foto // O Toyota Prius s-a răsturna la Soroca. Un minor a decedat și alți doi a fost răniți

Un accident rutier tragic a avut loc în această dimineață pe un traseul național din apropiere de municipiul Soroca.

Din nefericire, un tânăr de doar 16 ani a decedat iar alți doi, de 15 și 16 ani, fiind în calitate de pasageri, au refuzat de îngrijiri medicale.

Tragicul accident rutier a avut loc într-o curbă periculoasă de pe traseul R14.1 Soroca – Cosăuți.

Vedeți și:

Potrivit unor informații recepționate la adresa info.ungheni@gmail.com (NEWS.UNGHENI.ORG), accidentul rutier a avut loc în jurul orelor 6 dimineața al zilei de astăzi, 20 octombrie 2021.

Inspectoratul de Poliție Soroca a fost înștiințată telefonic, prin intermediul numărului unic 112, precum că pe traseul R 14.1 Soroca – Cosăuți, a avut loc un accident rutier cu posibile persoane traumatizată.

Deplasîndu-ne la fața locului, grupa de reacționare operativă al IP Soroca, a constatat că a avut loc un accident rutier cu implicarea unui autoturism de model Toyota Prius, condus de un minor de 16 ani fără permis de conducere, locuitor al municipiului Soroca

În autoturism se mai aflau în calitate de pasageri o fată minoră de 16 ani și un băiat minor de 15 ani, ambii domicialiați în mun. Soroca.

Potrivit sursei, accidentul rutier tragic a avut loc din motiv că persoana aflată la volan nu ar fi ținut cont adaptarea vitezei la sectorul de drum sub formă de curbă în pantă și neiluminat.

Urmare, autoturismul a derapat de pe partea carosabilă, s-a ciocnit cu un obstacol și s-a inversat.

În consecință conducătorul mijlocului de transport de doar 16 ani, a decedat până la sosirea medicilor, iar pasagerii minor, au refuzat de îngrijiri medicale.

Ofițerii IP Soroca au testat cu aparatul alcoolscopic Drager cei doi pasageri și s-a constatat că concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat al băiatului era de 0.35 mg/l, iar al minorei – 0.00 mg/l.

Tânărului decedat îi vor fi preluate probe biologice în vederea stabilirii stării de ebrietate și a naturii ei.

Inspectoratul de Poliție Soroca examinează toate circumstanțele producerii tragicului accident și urmează să se expună ulterior.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este soroca-1.jpg
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este soroca.jpg

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?