(foto) Inspirată de estonieni, ungheneanca Violeta Petre împarte gratuit pere din grădina sa cu toți doritorii

În aceste zile pe rețele de socializare a ajuns populară experiența estonienilor de a împărți gratuit roada lor cu toți doritorii în fața caselor sau în intersecții. Inspirată de aceste gesturi, o moldoveancă a hotărât să facă exact același lucru doar că în Moldova, transmite portalul de știri pentru tineri Diez.md




Sursa mai comunică că este vorba despre Violeta Petre din Ungheni care a pus la dispoziția doritorilor pere din grădina sa.

Întrebată despre cum a fost această experiență și care au fost reacțiile trecătorilor aceasta a menționat într-un comentariu pe Facebook că:

Cu părere de rău la noi oamenii încă nu sunt învățați cu așa experiențe, de aceea a trebuit să pun această inscripție, să nu creadă că le vând, și apoi să mă retrag din vizor ca să nu intimidez pe cineva.

M-am bucurat că s-au luat. Cred că data viitoare va fi mai simplu, mai ales că ideea a plăcut și altora. Cred că aceste experiențe ne vor schimba societatea, uneori nu e nevoie de mari investiții.”

sursa foto: Petre Violeta / Facebook

Notă: Doamna Petre Violeta este Director al Centrul de Resurse si Atragere a Investițiilor din cadrul Consiliul raional Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns