Foto // În cadrul Rezervației Naturale ,,Plaiul Fagului” a fost deschis ,,Punctul Demonstrativ Apicol”

La 8 noiembrie curent, în cadrul Rezervației Naturale ,,Plaiul Fagului”, a avut loc deschiderea ,,Punctul Demonstrativ Apicol”, parte componentă al ,,Centrului de Informare și Educație Ecologică”.

Proiectul a fost susținut financiar de către partenerii din Polonia.



În cadrul evenimentului de deschidere al ,,Punctului Demonstrativ Apicol”, au participat Alexandru Ciuvaga – președintele raionului Ungheni, Valeriu Caisân – directorul general al Agenției Moldsilva, Svetlana Lazăr – președintă ANTREC Moldova. Jaromir Krajewski – Președintele Fundației Pădurii Romincka, reprezentanți ai Ministerul de Externe a Republicii Polone și Ambasadei Poloniei în Republica Moldova.

Reprezenanții Rezervației Naturale ,,Plaiul Fagului” au adus mulțumiri partenerilor din Polonia pentru susținerea a patru proiecte în ultimii ani, care au contribuit la creșterea atractivității turistice din cadrul rezervației.

Toate, sursa mai comunică că aceste succese sunt datorită frumoasei colaborări cu Fundația Pădurii Romincka și Ministerului de Externe a Republicii Polone.

În aceași ordine de idei, administrația rezervației a venit și cu un mesaj de mulțumire pentru Consiliului Raional Ungheni care a susținut realizarea mai multor activități de formare și promovare, mai nou și consolidarea rețelei într-un Cluster Turistic din care face parte și Rezervația Naturală ,,Plaiul Fagului „.

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns