Foto // Grav accident rutier lângă Hagimus, r. Căușeni. Ambii conducători au decedat și o mașină a ars

Un accident rutier grav s-a produs aseara, în jurul orelor 23:30, lângă satul Hagimus din raionul Căușeni. Urmare a unei ciocniri frontale dintre două autoturisme de model Opel și un Peugeot, doi bărbați au decedat și mașina de model Opel a luat foc. Ambele victime ale tragediei sunt conducătorii auto ale mijloacelor de transport.



Potrivit poliției din Căușeni, șoferul autoturismului de model Peugeot, în vârstă de 37 de ani, se deplasa din direcția Căușeni spre municipiul Tighina. La un moment dat, s-a ciocnit violent cu un automobil de model Opel, ce se deplasa din sensul opus, la volanul căruia se afla bărbat de 39 de ani.

La acelaș subiect, Inspectoratul General al Poliției comunică:

„Cele două automobile de Peugeot 406 și Opel Colibri s-au izbit frontal, ulterior unul dintre automobile a fost cuprins de flăcări. În urma impactului, șoferii ambelor automobile, doi bărbați în vârstă de 39 și respectiv 37 de ani, au decedat pe loc până la venirea ambulanței”

Urmare a accidentului, la fața locului a fost solicitată o echipă de pompieri care au scos cadavrul de 39 de ani carbonizat din mașină.

Din cauza traumatismele incompatibile cu viața, conducătorul automobilului Peugeot a decedat ulterior..

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns