Foto // Familiile nevoiași și bătrâni singuratici din Seliște și Păruceni au primit daruri din partea moldovenilor din diasporă

Patruzeci de familii social vulnerabile și bătrâni singuratici din localitățile Seliște și Păruceni din raionul Nisporeni au primit daruri de Crăciun adunate de moldovenii din diasporă.

În cadrul campaniei „Fii Moș Crăciunul lor”, lansată de „Uniunea Băștinașilor”, au fost trimise daruri din Rovigo, Londra, Bologna, Venezia, Marseille, transmite TV 8



Sursa mai transmite că și o companie de transport, care livrează colete din Italia, s-a implicat în campanie și a adus gratuit darurile în R. Moldova.

„În ajunul Crăciunului, membrii asociației, cu implicarea domnului primar Popescu Ion, au repartizat darurile destinate pentru 40 de familii mai puțin avantajate din comună. Ne bucurăm nespus că apelul asociației de băștinași a fost auzit.

Ne bucură faptul că în țară și peste hotare mai există oameni cu suflet mare, care au oferit din puținul lor și celor ce acasă întâlnesc dificultăți.

Mulțumim persoanelor implicate din diasporă care nu au uitat de unde au plecat și au creat o conexiune strânsă între baștină și diasporă”, se spune într-un mesaj postat pe Facebook de „Uniunea Bștinașilor”.

Autoritățile locale anunță că numărul familiilor aflate în dificultate este mult mai mare și darurile trimise din diasporă nu au ajuns pentru a le bucura pe toate de Crăciun, așa că s-a decis prelungirea campaniei până la sărbătoarea Sfântului Vasile.

Cei care vor să se implice, pot contribui la această acțiune nobilă desfășurată în perioada sărbătorilor de iarnă.

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns