Foto // Efectivul Inspectoratului Național de Patrulare a fost echipat cu uniforme noi

Începând cu ziua de astăzi, 11 februarie 2020, efectivul Inspectoratului Național de Patrulare au fost echipați cu uniforme noi.

Noua uniformă este culoare albastră deschisă / azurie, în timp ce anterior, uniforma polițiștii de patrularea era de culoare albastru închis





Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, noile uniforme sunt o donație pentru Ministerul Afacerilor Interne din partea instituția omoloagă din Franța

Ca urmare a promovării și dezvoltării relațiilor de colaborare cu instituțiile de aplicare a legii din străinătate, în cadrul parteneriatului dintre Ministerul de Interne al Republicii Moldova şi instituția omoloagă din Franța, a fost acordată o donație pentru MAI”.

Această donație presupune un lot de echipamente din partea Jandarmeriei naționale franceze care de astăzi sunt utilizate de inspectorii de patrulare din cadrul INP.

La etapa actuală sunt echipați ofițerii de patrulare care activează în municipiul Chișinău, iar în următoarele zile aceste uniforme noi vor ajunge și la agenții de patrulare din teritoriu.

Inspectoratul Național de Patrulare mai menționează că aceste echipamente au fost ajustate conform normelor de dotare și echipare a angajaților din cadrul MAI, cu aplicarea însemnelor distinctive ale Poliției Naționale.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Galerie Foto:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns