Foto // Două TIR-uri s-au ciocnit violent lângă Bravicea, Călărași. Traseul național M5 Chișinău – Bălți (Бетонка) a fost blocat

Un nou accident rutier grav pe traseul național M5 Chișinău – Bălți (Бетонка), în perimetrul raionul Călărași.

Accidentul rutier cu implicarea a două autocamioane a avut loc la intersecția traseului național M5 Chișinău – Bălți cu drumul republican R21 Orhei – Călărași.

Coliziunea frontală a avut loc în jurul orei 6:20 al zilei de astăzi, 21 decembrie 2020.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al IGP responsabilă de IP Călărași, oamenii legii au stabilit la fața locului că pe podul aflat în reparație capitală, un bărbat de 51 ani, conducând un TIR de model DAF, nu a cedat trecerea și finalizarea manevrei de ieșire de pe podul care are o bandă de trecere şi s-a ciocnit frontal cu un camion Mercedes, condus de un șofer de 39 ani.

În urma impactului, conducătorul auto de 39 ani a fost preluat de ambulanță conștient, având fractură închisă la picior, și transportat la Spitalul raional Călăraşi.

Ambii șoferii au fost testați cu aparatul Drager, care a demonstrat că nu sunt în stare de ebrietate.

Urmare, pe traseul național a fost sistată complet circulația transportului rutier și în zonă s-au format ambuteiaje mari.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns