Foto // Doi adolescenți „serviți” s-au pornit cu TIR-ul din Chișinău spre Briceni, dar s-au răsturnat pe traseul M5 lângă satul Recea

Doi adolescenți au ajuns la Spitalul raional Râșcani după ce s-au răsturnat cu un TIR pe traseul național M5 PTF Pervomaisc – Chișinău – Bălți – PTF Criva (Бетонка)

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:00, în localitatea Recea, din raionul Râșcani, comunică Deschide.md

Potrivit sursei, ambii copii sunt originari din Chișinău, iar cel care conducea TIR-ul era și în stare de ebrietate.

Potrivit poliției locale, TIR-ul era condus de un minor în vârstă de 16 ani și avea ca pasager un alt adolescent în vârstă de 18 ani.

Acesta pierdut controlul volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat pe acostament.

În urma accidentului, ambii au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme.

Adolescentul de 16 ani a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.48 mg/l alcool pur.

Camionul aparține familiei sale și a fost luat fără voia acestora.

Adolescentul le-ar fi declarat polițiștilor că intenționa să ajungă cu TIR-ul în ospeție la fratele său din raionul Briceni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns