Foto // Primele imagini de la tragedia din Măcărești, Ungheni

Portalul de știri Deschide.md comunică că Inspectoratul de Poliție Ungheni a stabilit că la volanul automobilului de marca Volkswagen, implicat în accidentul din Măcărești, unde a fost lovită mortal o femeie însărcinată în aproximativ a opta lună, se afla un tânăr în vârstă de 19 ani.



Tânărul urmează să fie cercetat penal și reținut pentru 72 de ore.

La acelaș subiect, sursa comunică că ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat că tânărul în vârstă de 19 ani a urcat la volan fără a deține permis de conducere, iar în prezent este audiat de către oamenii legii.

„Tânărul în vârstă de 19 ani, originar din localitatea unde s-a produs tragedia, se deplasa la volanul unui automobil de marca Volkswagen, cu plăcuțe de  înmatriculare din Italia, când, preliminar s-a stabilit că din cauza ceții, nu s-ar fi isprăvit cu conducerea și a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și a lovit femeia în vârstă de 35 de ani care în acel moment traversa strada în afara trecerii de pietoni.

Ulterior, mașina a derapat de pe traseu și a ajuns într-un gard, iar femeia a fost transportată la spitalul raional Ungheni și internată în secția reanimare unde, din nefericire, atât ea cât și fătul său, au decedat”, a declarat Bețivu.

Reprezentantul IGP a ținut să adauge că șoferul nu era în stare de ebrietate, dar nici nu deținea permis de conducere.

Poliția din Ungheni a pornit o cauză penală conform art. 264 al. 3 C.P. al R. Moldova, iar tânărul de 19 ani urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Amintim că o tânără însărcinată a decedat la Spitalul raional Ungheni, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar traseul național G91 Ungheni – Bărboieni – M1.

Accidentul ar fi avut loc astăzi, în jurul orei 10:55.







 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns