Foto // Conducerea Federației Române de Fotbal în vizită la Ungheni

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a efectuat o vizită de lucru în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni

Fiind într-o vizită de lucru în Republica Moldova, președintele Federației Române de Fotbal, s-a deplasat în această duminică la Ungheni, informează Primăria municipiului Ungheni.

Scopul – consolidarea parteneriatului dintre federațiile de fotbal din Moldova și România și stabilirea a noi proiecte de colaborare la nivel de asociații regionale. 

În municipiul Ungheni, Răzvan Burleanu a avut o întrevedere cu reprezentanții Asociației raionale de Fotbal (ARF Ungheni) și ai Administrației publice locală.

În cadrul vizitei în municipiul Ungheni, Răzvan Burleanu a fost însoțit de Gabriel Bodescu, secretar general adjunct, Mihai Stoichiță – fostul antrenor al echipei „Sheriff”, actualmente director tehnic FRF, Leonid Oleinicenco, președintele Federației Moldovenești de Fotbal, dar și de alte persoane din domeniul fotbalului.

Răzvan Burleanu a prezentat date din studiul privind rambursarea investițiilor în sport, precum și informații despre modelul SROI, beneficiile căruia generează investiții în economie, societate, sănătate și performanță sportivă. 

Potrivit Primăriei municipiului Ungheni, reprezentanții au vorbit despre proiectele ce vizează dezvoltarea fotbalului la Ungheni, inclusiv:

  • pe termen scurt – necesitatea instalării nocturnei la Stadionul municipal din Ungheni;
  • pe termen mediu și lung – construcția unui stadion natural.

Urmare, s-a convenit asupra stabilirii unor relații de cooperare cu foruri fotbalistice din județele României, precum și despre organizarea unor competiții transfrontaliere, în mod special pentru copii.

La același subiect, Primăria municipiului Ungheni, informează că școala de fotbal ungheneană a dat mai mulți fotbaliști de marcă, inclusiv Natalia Munteanu, campioană a Republicii Belarus la fotbal feminin, cea mai bună fotbalistă a anului 2020 în Republica Moldova și în Belarus, membră a naționalei de fotbal feminin (primul antrenor – Anatoli Bacaleț) și Ion Jardan, dublu campion al Republicii Moldova la fotbal, medaliat cu argint și bronz, membru al naționalei de fotbal (primul antrenor – Sergiu Noni).

Galerie Foto cu vizita președintelui FRF la Ungheni, publicată de către Asociația raională de fotbal Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns