Foto // ,,Bobocii” Centrului de Exelență în Securitatea Frontierei și-au sărbătorit ,,balul”

Veselia și dispoziția bună au pus stăpânire ieri, 18 octombrie2019, pe elevii Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei care au participat la activitatea cultural-artistică ,,Balul bobocilor”.



Reprezentanți din cele trei grupe de elevi înregistrați în 2019 au concurat pentru titlu de ,,Bobocei 2019”, transmite printr-un comunicat instituția de învățământ.

Fiecare echipă a purtat un nume: „Viitorul”, „Vulturul” și „Victorie”.

Concursul a fost alcătuit din patru probe: prezentarea, pasiunea, profesia și proba titanilor, cea din urmă a cuprins alte două activități – politologie și karaoke, unde participanții trebuiau să răspundă la întrebări și să cânte versurile unei melodii, fără a vedea textul.

Atmosfera concursului a fost „colorată” de multitudinea emoțiilor transmise de participanți. Ingeniozitatea ,,bobocilor” a fost nemărginită. Aceștia au cântat, au dansat și au prezentat scenete, care, pe lângă aplauze, au stârnit hohote de râs.

Momentele mai nostalgice au fost cele în care s-au recitat poezii patriotice și în timpul interpretării imnului Poliției de Frontieră, iar spectatorii au aplaudat în picioare.

Participanții la ,,Balul bobocilor” au rămas plăcut surprinși de dansul modern prezentat de un grup de eleve de la Liceul ,,M. Eminescu” din Ungheni, care a fost gazda evenimentului.

Prestația participanților la competiția ,,Balul bobocilor” au fost evaluată de juriu cu puncte de la 1 la 5.

În urma totalurilor ,,boboceii anului 2019” a fost desemnată echipa ,,Victorie”, iar celelalte două echipe au ocupat poziția secundă. Meritele ,,bobocilor” au fost apreciate cu medalii.



,,Am o deosebită plăcere să retrăiesc acele emoții de acum 20 de ani, când am fost ,,bobocel”. Vreau să vă mulțumesc pentru această atmosferă de sărbătoare, pentru această echipă extraordinară. Vă urez succes în continuare”, a declarat directorul CESF, Sergiu Lazari.

La finalul concursului șeful IGPF, Rosian Vasiloi a venit cu o surpriză pentru reprezentanții Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ,,Avram Iancu”, Oradea, România.

,,Vreau ca această uniformă a elevilor Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei a Poliției de Frontieră din RM să aibă loc în muzeul dumneavoastră”, a menționat șeful IGPF în timp ce înmâna echipamentul.

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns