Foto // Au mărit tariful pentru transportul pasagerilor … dar au „uitat” să respecte regulile de transport și de confort

La 27 decembrie 2019, Ministerul Economiei și Infrastructurii anunța că tarifele pentru transportul interurban de pasageri vor fi majorate tarifele începând cu 1 ianuarie 2020.

Începând cu primele ore ale ale noului an, biletul unei călătorii pe ruta Ungheni – Chișinău costa de 64 lei și 20 bani, cu cca 14 lei mai mult decât pe 31 decembrie 2019.



Însă, anterior, ministerul de profil comunica că prețurile vor fi stabilite conform categoriilor de confort a microbuzelor.

La acest subiect, un Unghenean a remis la redacția News.Ungheni.org o poză, realizată astăzi, 2 ianuarie 2019, în care este prezentată situația reală a modului cum sunt transportați pasagerii și cum se respectă condițiile în baza cărora au fost majorate tarifele.

Din descrierea pozei:

„Undeva pe drumurile din țară după majorarea prețului la călătoriile interurbane… . Ce folos ca să mărit prețul biletelor da că situația nu se schimbă?

Cine are de câștigat din această majorare? … Sigur nu călătorul!

PS : Necătând la faptul ca s-a pornit cu toate biletele vândute din gara, șoferul strângea pasagerii de pe marginea drumului de parcă era aspirator”

Poza a fost realizată într-un maxi-taxi ce efectuează cursa regulată Ungheni – Chișinău.

Totodată, autorul a mai menționat că circulă des și că în mare parte, conducătorii mijloacelor de transport de pe această rută sunt persoane educate și că respectă regulile generale privind transportul de pasageri.

Însă, există și un alt tip de șoferi – lacomi și needucați.

Transportul pasagerilor pe ruta Chișinău – Ungheni, cu „respectarea” noilor condiții de confort și a noului tarif



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns