Foto // Aproape 24 mii MDL și cadouri de prima necesitate colectate în cadrul campaniei de caritate inițiată de JCI Ungheni

Încă o acțiune de caritate cu mobilizare masivă a Unghenenilor, lansată de membrii Junior Chamber Internațional Ungheni (JCI Ungheni), a fost încheiată cu succes.

Odată cu apariția în spațiul virtual a informațiilor cu privire la tragedia în care s-a pomenit familia din Măcărești, tinerii din cadrul JCI Ungheni s-au mobilizat și au lansat o campanie de de ajutor.



În cadrul campaniei de caritate lansată la 27 octombrie, membrii JCI Ungheni (Dionisie Ternovschi) au organizat un punct de colectare în cadrul magazinului Bricone (mun. Ungheni, str. Alexandru Plămădeală 96/1).

Astfel, la finalizarea campania de caritate, membrii JCI Ungheni comunică următoarele rezultate;

  • 23 800 lei colectați;
  • 9000 lei donați până la 30 octombrie 2019;
  • 14 800 lei donați pe 31 octombrie și 1 noiembrie;
  • bunuri donate în valoare de peste 1500€.

Totodată, în cadrul campaniei de colectare de fonduri pentru familia din Măcărești, au donat 65 de persoane (din care 14 membri ai JCI Ungheni) și 3 organizații de stat.

Amintim că la 30 octombrie, membrii JCI Ungheni a anunțat că au umplut o mașină cu toate cele necesare pentru micuții rămași fără mamă și le-au transportat în Măcărești. Printre cele colectate se regăseau hăinuțe, cărucior, mâncare, scutece și accesorii scumpe de cca 7000 lei pentru sterilizare și că a fost colectată și suma de 9000 MDL.

În acest context, JCI Ungheni, președintele organizației a venit cu un mesaj de mulțumire tuturor pentru implicare și își exprimă speranța că ajutorul adunat în cadrul campaniei să poate ajuta câtuși de puțin familia îndurerată.

Sănătate tuturor și nu uitați sa fiți mai buni in orice situație.

Galerie Foto:

1 noiembrie:

30 octombrie:

5 trackback-uri / pingback-uri

  1. Marina Zamă - noua președintă JCI Ungheni 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  2. JCI Ungheni lansează campania „Alături de Ucraina” și organizează 3 puncte de colectare a ajutorului umanitar pentru refugiați - Știri din regiunea Ungheni
  3. [INTERVIU] Ion POIA: „Dacă vrei să schimbi lumea, începe de la tine” - Știri din regiunea Ungheni
  4. La Ungheni a avut loc a 9-a ediție a cursei la ciclism BizzBike 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  5. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns