Foto // Ambuteiaje infernale în PTF Sculeni, PTF Leușeni și PTF Cahul

În atenția călătorilor ce vin sau pleacă pe direcția UE / România: în trei puncte de trecere a frontierei se atestă trafic intensiv!

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că la ora actuală, pe ambele sensuri de deplasare (intrare/ieșire în/din Moldova) se înregistrară un flux sporit de călători și mijloace de transport.

Ambuteiaje infernale s-au creat în trei mai mari puncte de trecere a frontierei cu Uniunea Europeană / România – PTF Sculeni, PTF Leușeni și PTF Cahul.

Urmare, IGPF informează că au fost deschise toate pistele de control și suplinit cu numărul necesar de inspectori pentru a face față fluxului.

Mai mult, ținând cont de perioada pandemică în care este necesară completarea fișei epidemiologice de către persoanele care nu dețin documente ce le-ar excepta de la autoizolare, motiv pentru care controlul de frontieră este mult mai anevoios decât de obicei.

Iar din cauza fluxului mare de călători, apar unele dificultăți de lucru cu sistemul informațional al IGPF.

În prezent, polițiștii de frontieră activează la capacitate maximă și depun tot efortul pentru a ține sub control situația creată.

Urmare, Poliția de Frontieră solicită înțelegere din partea călătorilor și să se informeze din sursele oficiale atunci când își planifică o călătorie.

Totodată, IGPF solicită locuitorilor să aleagă și alte punctele de trecere deschise traficului la frontiera cu România, unde timpul de așteptare este minim, cum ar fi: PTF Costești, PTF Lipcani, PTF Giurgiulești-Galați, pentru a nu suprasolicita în continuare Leușeni și Sculeni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns