Foto // Accident tragic pe calea ferată Ungheni – Chișinău. Un Nissan a fost spulberat de trenul accelarat Chișinău – Sankt Petersburg

Un bărbat a decedat, iar altul a ajuns la spital în stare gravă, după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat de trenul accelarat Chișinău – Sankt Petersburg.

Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:35, pe linia de cale ferată Chișinău – Ungheni, în perimetrul localității Tătărești din raionul Strășeni, transmite Deschide.md



Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat poliția a stabilit că în accident a fost implicat un automobil de marca Nissan Qashqai, la volanul căruia se afla un bărbat de 65 ani.

Acesta avea ca pasager un alt bărbat de 61 ani, ambii locuitori ai municipiului Chișinău.

„Preliminar s-a stabilit că șoferul nu a respectat normele rutiere instituite la nivel cu cale ferată fără barieră, când automobilul a fost lovit lateral de trenul care circula pe ruta Sankt Petersburg – Chișinău.

În urma impactului șoferul a decedat pe loc , iar pasagerul a fost transportat la Spitalul Raional Strășeni, în stare gravă”, ne-a spus Vetcu.

Ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni se află la fața locului și investighează cazul.

Galerie Foto:





Fii primul care comentează

Lasă un răspuns