Foto // Accident terifiant în sectorul Ciocana al mun. Chișinău. O persoană a decedat și 2 au fost grav rănite

Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al municipiului Chișinău.

În coleziunea au fost implicate o mașină a unui serviciu de taxi de model Dacia Logan, un microbuz de model Merces, un autoturism de model FIAT și un suv de model Mercedes, seria ML.



Potrivit unor internauți, martori oculari la accident, în urma coleziunii cel puțin o persoană a murit.

‘„Șoferul automobilului de model Dacia Logan, în vârstă de 36 de ani, a decedat, iar alți 2 șoferi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Azi, 22 septembrie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. Nicolae Milescu Spătaru din sec. Ciocana, s-a produs un grav accident cu implicarea a patru unități de transport. 

Imediat la locul accidentului rutier a fost îndreptată grupa operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

La locul faptei polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate automobile de marcă Dacia, Mercedes ML, Mercedes și Fiat

La moment, polițiștii desfășoară la fața locului acțiuni de urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor”, a comunicat Nataliei Stati, ofițerul de presă al IGP

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns