Foto // Accident rutier tragic pe traseul R17 Pârița – Fălești. Un BMW, condus de un bărbat în stare de ebrietate, a derapat și s-a tamponat într-un copac

Un automobil de model „BMW”, condus de un bărbat de 30 de ani, în stare de ebrietate, având viteză excesivă, a derapat de pe carosabil, astfel inversându-se, după care s-a tamponat într-un copac.Accidentul tragic a avut loc pe traseul R17 Fălești – Pârlița, în segmentul dintre Sarata Nouă și Făgădău.

În urma impactului, un pasager al automobilului, un bărbat, a decedat pe loc, iar șoferul și o altă pasageră de 23 de ani, s-au ales cu diferite traumatisme.

Potrivit ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, oamenii legii au fost alertați în jurul orei 03:00.

Un barbat în vârstă de 30 de ani, conducând un automobil de model BMW, pe traseul R17 Pârlița – Fălești, în segmentul dintre Sarata Nouă și Făgădău, din cauza vitezei excesive, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de trasnport, a derapat de pe tarseu și s-a izbit într-un copac„.

Potrivit ei, în urma impactului, o pasageră în vârstă de 38 de ani și șoferul s-au ales cu leziuni corporale neînsemnate, însă un alt pasager în vârstă de 38 de ani din satul Făgădău a decedat pe loc.

Fiind supus testului alcoolscopic s-a constatat că conducătorul auto conducea mijlocul de transport în stare de ebrietate alcoolică, în aerul expirat s-a constatat o concentrație de alcool în mărime de 0,70 mg/l„.

Șoferul a fost retinut pentru 72 de ore.

Amintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă, 31 octombrie spre 1 noiembrie, în Republica Moldova au avut loc opt accidente rutiere în care au decedat 2 persoane și 11 au fost traumatizate.Galerie Foto:

2 comentarii la „Foto // Accident rutier tragic pe traseul R17 Pârița – Fălești. Un BMW, condus de un bărbat în stare de ebrietate, a derapat și s-a tamponat într-un copac

%d blogeri au apreciat: