Foto // Accident rutier pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, la intrare în or. Călărași

Un șofer de 57 de ani, dar și pasagera sa au ajuns la spital, după ce s-a tamponat cu mașina sa cu un alt autoturism. Accidentul de circulație s-a produs în data de doi mai, puțin după ora 15.00, la intrarea în orașul Călărași, informează Echipa.md



Ofițerul de presă de la Inspectoratului de Poliție Călărași a declarat că, preliminar, accidentul s-a produs după ce șoferul, în vârstă de 57 de ani ar fi ieșit cu mașina sa de pe un drum adiacent, fără a oferi prioritate autoturismului de pe strada principală, condus de un bărbat de 42 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre autoturisme a ajuns într-un pilon de metal de pe marginea drumului, iar șoferul din mașină s-a ales cu opt coaste rupte.

Pasagera din autoturism, în vârstă de 54 de ani a suferit o contuzie la coloana vertebrală. Ambii au fost internați în spitalul raional Călărași. Celălalt șofer nu a pățit nimic.

Acum, poliția investighează cazul, iar șoferul vinovat va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor corporale a pasagerei.

sursa: Echipa.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns