Foto // Accident rutier grav pe traseul R3 Chișinău – Hâncești

Astăzi, 2 ianuarie 2021, aproximativ la ora 13.05, în Serviciul de Gardă al IP Hânceşti, prin intermediul Serviciului Unic 112 a parvenit informația telefonică, precum că, la ieșirea din mun. Hâncești, în direcția mun. Chișinău, a avut loc un accident rutier.

Potrivit Info Curier Hâncești, imediat la fața locului s-au deplasat angajații Inspectoratului de Poliție Hâncești și ambulanța din cadrul SAMU Hâncești.

Oamenii legii au stabilit că, din cauză că șoferița automobilului de model Volkswagen, în vârstă de 22 ani, nu a cedat trecerea conducătorului autoturismului de model Hunday condus de un bărbat în vârstă de 57 ani, domiciliat în or. Ceadâr-Lunga, iar în rezultat autoturismele s-au tamponat lateral.

Ambulanța a transportat 3 persoane traumate, care erau pasageri din ambele automobile, la Spitalul raional Hâncești cu diferite trumatisme și anume:

  • cetățean belgian, în vârstă de 25 ani, cu diagnoza traumă cranio-cerebrală și diferite escoriații;
  • o tânără în vârstă de 25 ani, din c. Cărpineni, care acuza dureri ale bazinului;
  • o femeie, în vârstă de 55 ani, din or. Ceadâr-Lunga, cu diagnoza – contuzia oaselor bazinului.

Ambii șoferi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aceștia au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Informația a fost confirmată de către ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: