Foto // Accident rutier grav pe traseul R1 Ungheni – Chișinău. Un șofer a decedat și trei mașini au fost distruse

Un bărbat a decedat și trei mașini au fost grav avariate urmare a unui accident în lanț, petrecut pe traseul național R1

Potrivit Silviei Vetcu, ofițer de presă al IGP, tragedia s-a produs în jurul orei 18:30 a zilei de ieri pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de localitatea Cojușna din raionul Strășeni, transmite Cratima.MD



„Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 de un trecător, care a comunicat că a avut loc un accidentul rutier cu implicarea a 3 automobile”.

La fața locului polițiștii au stabilit că un automobil de marca VAZ 2107, la volanul căruia se afla un bărbat de 67 ani, locuitor al municipiului Chișinău, din motive încă necunoscute, se deplasa pe contrasens din direcția mun. Strășeni spre mun. Chișinău.

Urmare, s-a tamponat frontal cu un autoturism de model Ford Tranzit care circula regulamentar. La volanul Ford-ului se afla un bărbat de 23 ani, locuitor al s. Micleușeni din raionul Strășeni.

În consecință unul din automobile a fost proiectat în automobilul de marca Toyota condus de un bărbat de 43 ani din mun. Strășeni, care se deplasa în urma automobilului Ford Tranzit.

În urma impactului, șoferul automobilului VAZ a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme, dar în scurt timp acesta a decedat.

Inspectoratul de Poliție Strășeni cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns