Foto // Accident rutier grav în Ungheni. Un Duster a derapat de pe str. Națională și s-a izbit într-un copac

Un accident rutier grav a avut loc în această noapte în municipiul Ungheni.

Potrivit mai multor materiale foto remise la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către un martor ocular, un autoturism de model Dacia Duster a derapat de traseul și s-a izbit violent într-un copac.

Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Națională cu Romană, aproximativ în jurul orei 1:30 a zilei de astăzi, 1 iulie 2021.

În urma coliziunii Duster-ului cu arborele, autoturismul a fost grav avariat.

Sursa mai precizează că în scurt timp de la producerea accidentului, la fața locului a venit un echipaj al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică din cadrul IP Ungheni.

Totodată, martorul ocular mai comunică că în zonă a observat și un autoturism de model Audi A6 care prezenta careva defecte, doar că nu cunoaște dacă are ceva în comun cu Dacia Duster derapată.

A derapat de pe str. Națională și s-a izbit violent într-un copac

Totodată, sursa care ne-a remis pozele presupune că de vină pentru producerea accidentului ar fi efectul de „acvaplanare”.

Pentru cei care nu cunosc, efectul de „acvaplanare” este definit ca stare de plutire a unui automobil ce se deplasează cu viteză mare pe un strat de apă cu grosimea de 1-2 mm, format pe porțiunile plane ale șoselelor în timpul ploilor abundente.

La moment nu se cunoaște dacă urmare a acidentului a avut de suferit vre-o persoană.

Oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni urmează să examineze toate detaliile și să se expună asupra circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Știrea este în curs de actualizare.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns