Foto // Accident grav pe traseul R16, în perimetrul satului Blăndești. Din păcate – o copilă de 13 ani a decedat

Seria accidentelor rutiere tragice din raionul Ungheni continuă, din păcate – unele cu urmări fatale.



Astăzi, 14 octombrie 2019, în perimetrul satului Blândești din comuna Sculeni a traseului R16 Ungheni – Sculeni – Fălești, în urma unui grav accident rutiere, a decedat o fetiță de 13 anișori.

Potrivit unor martori oculari, tragicul accident rutier a avut loc în jurul orei 21:30.

Urmare, o fetiță de 13 anișori a decedat și altele 3 au fost transportate de urgență la Spitalul raional Ungheni de către o ambulanță. Toți 3 au fost internați în secția reanimare și necesită 2 necesită a fi operați de urgență.

Aceași sursă ne roagă să notăm că acest sector necesită intervenția urgentă a autorităților pentru instalarea unor perile de protecție și iluminare.

Un alt internaut ne comunică că accidentul tragic a avut loc din motiv că autoturismul se deplasa cu viteză excesivă și nu areușit să intre în curbă. Urmare, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț.

Amintim că la 20 septembrie 2018, o fetiță de 9 ani a decedat după ce a fost lovită de un autoturism în acelaș segment al traseului R16 Ungheni – Sculeni

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să investigheze cazul și să se expună asupra circumstanțelor producerii accidentului fatal.



Știrea se actualizează.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns