Foto, Video // Accident grav pe traseul R1 Ungheni – Chișinău. Un microbuz de pe ruta Strășeni – Chișinău s-a răsturnat

Nici o zi fără ca pe traseele națională să nu aibă loc vre-un accident cu implicarea transportului regulat de pasageri.



În acestă dimineață, pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de municipiul Strășeni, a avut loc un accident rutier grav.

Un microbuz ce efectua cursa de pasageri Chișinău – Strășeni s-a răsturnat.

Urmare a gravului accident, o femeie de 49 de ani, pasageră din microbuz, dar și un tânăr de 23 ani și un minor de 15 ani, pasageri din automobil, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Strășeni.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, accidentul s-a produs in această dimineață, in jurul orei 08:20, pe traseul R1 Chisinau -Ungheni, la o distanță de 20 km de or. Straseni.

La fața locului s-a stabilit că șoferul microbuzului Mercedes Sprinter, ce efectua cursa Chișinău – Strășeni, având intenția de a vira la stânga, a fost tamponat din spate de un automobil de model Mercedes.

Urmare a impactului, vehicolul de ruta s-a răsturnat. În urma accidentului 3 persoane din ambele automobile au primit leziuni corporale ușoare”.

În urma testării alcoolscopice a șoferilor nu s-a depistat consum de alcool.

Ofițerii Inspectoratului de Poliție Strășeni cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele in care s-a produs accidentul.



Galerie Foto:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns